[] [] [bezoek]

Het strandgebeuren is perfect. Luxe bedden waar je handdoek en kussens voor je neergelegd worden. Voor rond de 600 dalasi huur je een bed met bescherming tegen de zon. Het bedienend personeel komt regelmatig vragen of je wat wilt eten of drinken. Alles wat je gebruikt wordt verrekend met de reeds betaalde 600 dalasi. Aan het eind van de dag vraag je of je nog wat moet bijbetalen. Het gebeurt zelden dat je de reeds betaalde 600 dalasi overschrijdt (met 2 personen). Je hebt die middag dan gegeten (uitgebreide lunch-plate) en gedronken voor een redelijke prijs. En je hebt vertoeft in de mooiste Beach-club van Gambia. Maddies is een fijne Beach-club waar je lekker kunt eten voor dezelfde prijs als op de strip. Vooral de manager Sven laat je echt je voelen dat je gast bent. Al het personeel is super vriendelijk en betrokken.


De kustlijn is prachtig. je kunt uren over het strand lopen, prachtige schelpen. Maddies verzorgt dagelijks een smaakvol ontbijt, lunch en diner. Regelmatig lopen dames over het strand die in hun stalletjes de heerlijkste fruitsalades maken. Voor ca. 150 dalasi heb je een bord vol met kokos, banaan, ananas, sinaasappel en mango. De porties zijn behoorlijk, ongeveer voor twee personen. Geen zin in een fruitslalade? Probeer dan eens de versgeperste fruitsappen. Voor rond de 75 dalasi heeft u een heerlijke, voedzame vruchtensap. De dames mogen niet rechtstreeks bij u strandbed komen. Een paar meter het strand oplopen en u kunt dit bestellen. U mag het echter wel gewoon gebruiken op uw strandbed.


Maddies is echt een aanrader, ideaal om na een aantal drukke dagen met excursies, even lekker bij te komen en te genieten van het mooie strand van Kotu


  

Maddies Beach Club in Kotu

MARABOUT TRAVEL